Spring til indhold

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2021

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2021

I indkaldes hermed til ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj. Vi har besluttet at udskyde generalforsamlingen ca. 2 måneder eftersom vi ikke må forsamles mere end 5 personer. Det kommer til at forgå på adressen:

Appenæs forsamlingshus, Appenæs Bygade 101, d. 27. april kl. 19:00

Forslag, der af medlemmerne ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen og kan sendes til info@attebjerghøj.dk derefter vil forslagene fremgå af foreningens hjemmeside.

Det underskrevne årsregnskab for 2020 findes i topmenuen under ”Budget og regnskab” eller nederst i dette opslag. Forslag til budget for regnskabsåret 2021 kan ses på hjemmesiden, senest 14 dage før mødet.

Tillader Corona ikke vi holder mødet d. 27. april udsættes det yderligere. Der kommer i så fald nærmere information herom på hjemmesiden.

 

Betaling af kontingent er gratis med PBS

Der er nogle få, der ikke har tilmeldt sig PBS betalingsservice. I år er sidste år, hvor der ikke er gebyr på girokortbetaling af kontingent til grundejerforeningen. Årsagen til, at der opkræves gebyr er, at der er ekstra arbejde forbundet med at grundejerforeningen modtager betalingen med girokort, og at det koster ekstra i forhold til vores bank, når der skal sendes girokort ud.

Fra 2021 vil det koste 50 kroner i gebyr, hvis man ikke er tilmeldt betalingsservice.

Til gengæld er PBS betalingsservice gratis.

 

Nyhedsbrev fra Attebjerghøj

Husk er du ikke allerede tilmeldt Attebjerghøjs nyhedsbrev, så få tilmeldt dig her på siden.