Spring til indhold

Ordinær generalforsamling d. 15. juni 2021

Generalforsamlingen flyttes til d. 15. juni 2021

Vi har besluttet at udskyde generalforsamlingen yderligere 2 uger eftersom vi ikke må forsamles mere end 50 personer på nuværende tidspunkt. Der plejer jo ikke at komme flere en 50, meeeen, man ved jo aldrig 😊

Generalforsamlingen kommer til at forgå her:
Appenæs forsamlingshus, Appenæs Bygade 101, d. 15. juni kl. 19:00

Forslag, der af medlemmerne ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling, skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen og kan sendes til info@attebjerghøj.dk derefter vil forslagene fremgå af foreningens hjemmeside.

Det underskrevne årsregnskab for 2020 samt budgetforslag for 2021 findes i topmenuen under ”Budget og regnskab” eller nederst i dette opslag.

 

Ordstyrer

Vi mangler altid en ordstyrer til generalforsamlingerne, og det er altid svært at finde en som gerne vil hjælpe med det. Det må ikke være en fra bestyrelsen der tager opgaven ifølge foreningens vedtægter §16 stykke 1. Derfor SKAL vi finde en ordstyrer blandt grundejerforeningens medlemmer hvilket ofte er ret umuligt. Så, skriv eller ring til os hvis du gerne vil hjælpe med denne opgave, så sørger vi for et par flasker vin for det.


Betaling af kontingent er gratis med PBS

Der er nogle få, der ikke har tilmeldt sig PBS betalingsservice. I år er sidste år, hvor der ikke er gebyr på girokortbetaling af kontingent til grundejerforeningen. Årsagen til, at der opkræves gebyr er, at der er ekstra arbejde forbundet med at grundejerforeningen modtager betalingen med girokort, og at det koster ekstra i forhold til vores bank, når der skal sendes girokort ud.

Fra 2021 vil det koste 50 kroner i gebyr, hvis man ikke er tilmeldt betalingsservice.

Til gengæld er PBS betalingsservice gratis.


Nyhedsbrev fra Attebjerghøj

Husk er du ikke allerede tilmeldt Attebjerghøjs nyhedsbrev, så få tilmeldt dig her på siden.