Spring til indhold

Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling

Kære medlemmer,

Det er med stor glæde, at vi indkalder til den ordinære generalforsamling i Grundejerforeningen Attebjerghøj, som vil finde sted:

Sted: Appenæs forsamlingshus, Appenæs Bygade 101
Dato: Onsdag, den 28. februar 2024
Tid: Kl. 19:00

Forslag, som ønskes behandlet på generalforsamlingen, bedes indsendt til bestyrelsen senest 14 dage før generalforsamlingen. Disse forslag vil blive gjort tilgængelige på vores hjemmeside for gennemsyn.

Det underskrevne årsregnskab for 2023 og forslaget til budgettet for 2024 vil være tilgængeligt på vores hjemmeside senest 3 uger før generalforsamlingen.

Vi minder om, at betaling af kontingent via PBS er gebyrfrit. For medlemmer, der ikke benytter PBS, vil der blive pålagt et gebyr på 50 kr. til dækning af ekstra omkostninger.

Er du endnu ikke tilmeldt vores nyhedsbrev? Gør det i dag ved at besøge vores hjemmeside og tilmeld dig nederst på siden.

Foreløbig dagsorden:

  1. Valg af dirigent
  2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år
  3. Aflæggelse af regnskab
  4. Forslag fra bestyrelsen og medlemmerne
  5. Vedtagelse af budget og fastsættelse af kontingent
  6. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter
  7. Valg af bilagskontrollør og suppleant
  8. Eventuelt valg af administrator
  9. Eventuelt
 

Trailerparkering

Som en del af dagsordenen vil der blive præsenteret et forslag vedrørende etablering af en dedikeret trailerparkering. Dette forslag kommer som en opfølgning på tidligere diskussioner og beslutninger fra generalforsamlingen i 2022 og 2023, hvor behovet for en lovlig og ordnet parkeringsløsning for trailere blev identificeret. Vi står over for et valg mellem en gratis løsning via kommunen og en privat løsning, som muligvis vil medføre en årlig udgift for grundejerforeningen. Detaljerne og mulighederne vil blive gennemgået, og vi opfordrer alle til at deltage i diskussionen for at træffe den bedste beslutning for vores fællesskab.

Vi ser frem til en konstruktiv og hyggelig aften sammen med jer alle.

 

Med venlig hilsen,

Jan Petersen
Formand for Grundejerforeningen Attebjerghøj